- Grymma partykvällar
- Uppskattad lunchbuffé
- Catering av hög kvalité

NIGHTCLUB

Välkommen till en av Sveriges bästa nattklubbar. Slick City mitt i centrala Gävle erbjuder gäster från när och fjärran grymma partykvällar.

De legandariska och rymliga lokalerna på två våningar erbjuder fyra barer och två dansgolv. Nere i nattklubben dansar gästerna till den senaste tunga klubbmusiken och på Heartbreaks dansgolv på övervåningen spelas både nya och lite äldre hits.
SlickCity gästas med jämna mellanrum av kända artister och en del spännande event, allt för att din festkväll ska bli fulländad.

NIGHTCLUB

I sköna lokaler med öppen planlösning, förstaklassig musik och häftiga ljuseffekter kan partykvällen inte bli annat än grym!

SlickCity gästas av kända artister och erbjuder helsköna event, allt för att din festkväll ska bli fulländad. Dansa loss till härlig musik på det mer XXX (mogna?) dansgolvet Heartbreak på övervåningen eller välj att ta del av en mer intensiv klubbkänsla i SlickCitys nedervåning.

Vi vill ge er en partynatt utöver det vanliga. Med våra rymliga lokaler på två våningar i Centrala Gävle erbjuder vi fyra barer, de två dansgolven Heartbreak och Slickcity, plus grymt bra musik. Välkommen in!